Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Тренінг із супервізії для фахівців соціального захисту

Тренінг із супервізії для фахівців соціального захисту

6 вересня 2019 року, фахівці відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Світлана Дядченко та Ольга Дядченко відвідали тренінг із супервізії у Київській області. Даний захід являє собою професійну допомогу, спрямовану на забезпечення належної якості соціальної роботи, запобігання професійним ризикам шляхом навчання соціальних працівників, наставництва та професійної підтримки на робочому місці.

11:44 11.09.2019

Чергове засідання Виконавчого комітету

Чергове засідання Виконавчого комітету

10 вересня, у залі засідань Мереф’янської міської ради, відбулося чергове засідання Виконавчого комітету, на якому було розглянуто чотири основних питання:

15:20 10.09.2019

Обласні спортивні змагання

Обласні спортивні змагання

7 вересня 2019 року, в сел. Мала Данилівка, на спортивній базі Харківської державної зооветеринарної академії, відбулися обласні спортивні змагання Харківської обласної Громадської організації ВФСТ «Колос» серед команд сільських, селищних об’єднаних територіальних громад, на які була запрошена команда Мереф’янської громади.

13:17 10.09.2019

Нові перемоги з тхеквондо

Нові перемоги з тхеквондо

6, 7 вересня, у Харкові  відбувся Всеукраїнський турнір з тхеквондо гран-прі «Атака».  В ньому брало участь 8 вихованців Комунального закладу «Комплексна дитяча спортивна школа «Авангард» (тренер Д.Манюхін).

08:44 10.09.2019

ЦНАП вперше відкрив свої двері мешканцям громади

ЦНАП вперше відкрив свої двері мешканцям громади

Шановні мереф’яни! Сьогодні, 9 вересня, ЦНАП розпочав свою діяльність.  Основний принцип його роботи – швидкість, якість та доступність надаваємих послуг. Станом на другу годину дня адміністраторами було прийнято близько 150 людей.

13:23 09.09.2019

В День громади відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг

В День громади відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг

7 вересня, Мереф'янська громада гучно відсвяткувала День громади. Особливим гостем на заході була Юлія Світлична, голова Харківської облдержадміністрації. Саме вона урочисто відкрила Центр надання адміністративних послуг, нагородила кращих працівників місцевого самоврядування почесними грамотами та подарувала багато подарунків нашій громаді. Крім того, на сцені виступали вихованці творчих колективів громади та гурт ONE MORE Time. А наприкінці заходу мереф'ян порадував святковий феєрверк!

10:59 09.09.2019

Щотижневий звіт

Щотижневий звіт

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 2.09.2019 р. по 6.09.2019 р., звітують такі відділи:

10:41 09.09.2019

Міжвідомча нарада на тему «Патронат над дитиною»

Міжвідомча нарада на тему «Патронат над дитиною»

05 вересня 2019 року, Тетяна Бондаренко, фахівець Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, взяла участь у регіональній міжвідомчий нараді на тему «Патронат над дитиною як альтернативна форма тимчасового влаштування в сім’ю дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в умовах деінституалізації та децентралізації влади».

12:03 06.09.2019

Зроблено нові тротуарні доріжки

Зроблено нові тротуарні доріжки

Минулого тижня працівниками Відділу благоустрою Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, було зроблено тротуарні доріжки у таких місцях:

10:48 06.09.2019

Відкрито меморіальну дошку  Івану Перемоту

Відкрито меморіальну дошку Івану Перемоту

Сьогодні, 5 вересня, саме у День 424-ої річниці святкування Дня міста Мерефи та 76-ої річниці визволення об’єднаної громади від нацизму у Другій Світовій війні, у нашій громаді сталася значна подія.

17:24 05.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень