Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Увага! Щотижневий звіт

Увага! Щотижневий звіт

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, наприкінці тижня буде надаватися звіт щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 10.09.2018 р. по 14.08.2018 р., звітують шість відділів:

14:56 14.09.2018

До уваги!

До уваги!

Шановні мешканці! Мереф'янська міська рада повідомляє, що згідно отриманої телефонограми від Харківського РЕМ, 17.09.2018 з 11-00 до 16-00 у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії по Вл6кВт Мерефа: вул. Лесі Українки, вул. Мереф,янська, вул. Миколи Манойло, вул. Мічуріна, вул. Козацька, вул. таранівська, вул. Романенка, вул. Куліша, вул. Солдатенка, вул. Сонячна, вул. Східна, вул. Шевченко, вул. Островерхівська, вул. Некрасова, вул. Культури, частина вул. Дніпровська, вул. Леонівська, вул. Кобзаря, вул. Гоголя, вул. Будівників, вул. Весняна, вул. Тополинна, вул. Чумацька, вул. Савченко.

14:36 14.09.2018

В Україні запустили сервіс на основі відкритих даних про першу реєстрацію авто

В Україні запустили сервіс на основі відкритих даних про першу реєстрацію авто

Вперше в Україні Головний сервісний центр МВС оприлюднив відкриті дані про реєстрацію транспортних засобів на національному порталі data.gov.ua. На основі відкритих даних Єдиного державного реєстру МВС стосовно зареєстрованих транспортних засобів та їх власників створено онлайн сервіс про першу реєстрацію авто (texty.org.ua/cars), що надає змогу кожному громадянину самостійно отримати інформацію про автомобільний ринок у кілька кліків.  

13:40 14.09.2018

Чергова  зустріч  з громадською духовною просвітницькою організацією «Чачімо»

Чергова  зустріч  з громадською духовною просвітницькою організацією «Чачімо»

13 вересня  в приміщенні комунального закладу «Мереф’янська міська центральна бібліотека» в форматі «круглого столу» відбувся тренінг, який проводив Микола Бурлуцький, голова громадської духовної - просвітницької організації «Чачімо»

11:33 14.09.2018

До уваги!

До уваги!

Шановні мешканці! Мереф'янська міська рада повідомляє, що згідно отриманої телефонограми від Харківського РЕМ, 14.09.2018 з 10-00 до 14-00 у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії  сел. Селекційне вул. Лермонтова, вул. Паркова, вул. Овочівників. Телефони для довідок: т.748-30-35, 748-31-39

13:51 13.09.2018

Запрошуємо молодь до корисного відпочинку

Запрошуємо молодь до корисного відпочинку

Міністерство молоді та спорту України запрошує молодь до корисного відпочинку з «Будуємо Україну Разом» (БУР) – волонтерським проектом, який спрямований на спільну роботу, саморозвиток та подорожі. Вже п’ятий рік поспіль влаштовуються волонтерські табори у 38 містах України.

11:32 12.09.2018

Конференція «Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту»

Конференція «Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту»

В рамках співпраці проекту «Енергоефективність у громадах II», що впроваджується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, 6 вересня 2018 року в Києві у готелі «Президент» відбулася міжнародна конференція «Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту». Мереф’янську громаду представляв Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов.

10:52 12.09.2018

Як громадам реалізувати повноваження у сфері захисту дітей

Як громадам реалізувати повноваження у сфері захисту дітей

7 вересня 2018 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Рудницька та начальник Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Олена Цивковська взяли участь у тренінгу «Повноваження об’єднаних територіальних громад з питань забезпечення та дотримання прав дитини» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що відбувся у м. Дніпро для представників трьох областей: Дніпропетровської, Харківської та Кіровоградської.

10:09 12.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень