Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Урочистий мітинг з нагоди 75-ї річниці визволення Мереф’янської ОТГ від нацизму у Другій світовій війні

Урочистий мітинг з нагоди 75-ї річниці визволення Мереф’янської ОТГ від нацизму у Другій світовій війні

Сьогодні, 5 вересня, біля меморіалу «Батьківщина – Мати» відбувся урочистий мітинг присвячений 75-й річниці з Дня визволення м. Мерефа від німецько-фашистських загарбників та 423-річчю з Дня заснування нашого міста.  Покласти квіти до меморіалу та вшанувати пам’ять воїнів-визволителів, які загинули під час Другої світової війни, зібралося чимало мешканців громади: представники організацій, підприємств, установ та інші небайдужі до нашого минулого.

16:24 05.09.2018

До уваги!

До уваги!

Мереф'янська міська рада повідомляє, що згідно отриманої телефонограми від Харківського РЕМ, 06.09.2018 з 11:00 до 16:00 у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії  по Вл 6кВт Мерефа (вул. Дніпровська, Набережна, Джерельна, Залізнична, Маяковського, Терентьєва, Горького, Лесі Українки, Мереф’янська, Мічуріна, Котляревського, Козацька, Таранівська, Романенка, Куліша, Солдатенко, Сонячна, Східна, в’їзд Павлова, Шевченко, Культури, Некрасова,  Савченко, Гоголя, Леонівська, Кобзаря, Тополинна, Вишнева, Чумацька).

11:10 05.09.2018

Круглий стіл «Система надання соціальних послуг на рівні об’єднаних територіальних громад»

Круглий стіл «Система надання соціальних послуг на рівні об’єднаних територіальних громад»

29 серпня 2018 року Світлана Дядченко, фахівець із соціальної роботи Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради взяла участь у «круглому столі» на тему «Система надання соціальних послуг на рівні об’єднаних територіальних громад». Зустріч відбулась на базі Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЦСССДМ). На заході були присутні соціальні партнери – представники служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації, представники виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад Харківської області та працівники місцевих ЦСССДМ.

14:35 04.09.2018

До уваги!

До уваги!

Мереф'янська міська рада повідомляє, що згідно отриманої телефонограми від Харківського РЕМ, 06.09.2018 року, з 9.00 до 15.00, у зв’язку з ремонтними роботами, планується відключення електроенергії в сел. Селекційне.

09:58 04.09.2018

Ремонт доріг в смт Утківка та с. Верхня і Нижня Озеряни

Ремонт доріг в смт Утківка та с. Верхня і Нижня Озеряни

На території Мереф’янської міської ОТГ наразі триває ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення, утримання та ремонт яких здійснює новостворене держпідприємство «Дороги Харківщини».

15:37 03.09.2018

Подарунки для школярів

Подарунки для школярів

Вже традиційно, перед початком нового навчального року, Служба у справах дітей та Відділ освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради піклуються про дітей пільгових категорій з числа здобувачів освіти Мереф’янської міської ОТГ. Цього року чудові набори з шкільного приладдя від Виконавчого комітету отримали 170 школярів пільгових категорій.

10:58 03.09.2018

До школи перший раз…

До школи перший раз…

Перший осінній день для школярів Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади, як завжди, був яскравим та незабутнім. Початок нового навчального року традиційно розпочали з урочистих лінійок до Дня знань.

15:00 01.09.2018

Третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Мереф’янської ОТГ

Третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Мереф’янської ОТГ

31 серпня 2018 року в приміщенні комунального закладу «Мереф’янська міська центральна бібліотека» відбулося третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2027 роки.

18:57 31.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень