A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Підписання Меморандуму про співпрацю

Підписання Меморандуму про співпрацю

Учора, в Києві в рамках XV Міжнародної виставки-форуму «Комунтех» відбувся круглий стіл «Енергоефективність, відновлювальна енергетика та адаптація до змін клімату: презентація дорожньої карти щодо покращення залучення інвестицій». Організаторами заходу були: Проєкт ЕС «Угода мерів – Схід» та Програма ЄС «Угода мерів – демонстраційні проєкти».

14:00 06.11.2019

Про перемоги на осінніх фестивалях

Про перемоги на осінніх фестивалях

Жовтень місяць для талановитих дівчаток комунального закладу «Мереф’янська дитяча музична школа» (кер.Дар’я Рибалко) видався насиченим.

13:18 04.11.2019

Щотижневий звіт

Щотижневий звіт

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами.  Сьогодні, за період з 28.10.2019 р. по 01.11.2019 р., звітують такі відділи:

10:20 04.11.2019

133 тополі висаджено вздовж вулиці Дніпровської

133 тополі висаджено вздовж вулиці Дніпровської

Цього тижня працівниками відділу благоустрою Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради, по вулиці Дніпровській (вздовж траси, район Шовкостанція), було висаджено алею із 133 безпухових тополь.

08:49 04.11.2019

Уроки з мером продовжуються…

Уроки з мером продовжуються…

Сьогодні, 1 листопада, старшокласники двох навчальних закладів громади – Медичного ліцею та ліцею №1 імені І.Я Перемота побували на уроці з мером.

16:00 01.11.2019

З Днем працівника соціальної сфери України

З Днем працівника соціальної сфери України

Щиро вітаю із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві. Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу нашим громадянам.

15:46 01.11.2019

Учасники практикуму вивчали шляхи підвищення ефективності управління фінансовими ресурсами місцевих бюджетів

Учасники практикуму вивчали шляхи підвищення ефективності управління фінансовими ресурсами місцевих бюджетів

Сьогодні, 30 жовтня, в залі засідань Центру надання адміністративних послуг  відбувся практикум із застосування законодавства на тему: «Формування місцевих бюджетів. Підвищення ефективності управління фінансовими ресурсами та видатками місцевих бюджетів. Взаємодія ОМС з фінансовими та податковими органами». Учасниками заходу були: голови громад, начальники та фахівці профільних відділів з територіальних громад Харківської області, представники Харківського Регіонального відділення Асоціації міст України (далі – РВ АМУ).

15:49 30.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень