A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Турнір з гирьового спорту

Турнір з гирьового спорту

1 грудня в смт Нова Водолага, відбувся турнір пам’яті воїна-інтернаціоналіста генерала М.П.Ноги серед юнаків та дівчат з гирьового спорту.

14:26 02.12.2019

Про пожежну безпеку у побуті

Про пожежну безпеку у побуті

29 листопада, у п’ятницю, фахівці відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності спільно зі Службою у справах дітей та сім’ї провели захід для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

09:58 02.12.2019

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 25.11.2019 р. по 01.12.2019 р.,звітують такі відділи:

08:59 02.12.2019

Про венеричні хвороби та здоровий спосіб життя

Про венеричні хвороби та здоровий спосіб життя

27 листопада працівники Служби у справах дітей та сім’ї організували зустріч сере д старшокласників Мереф’янської ЗОШ № 7, із завідувачем шкірно-венерологічного відділення Мереф’янської центральної районної лікарні, лікарем-дерматовенерологом вищої категорії, Володимиром Помазаним.

14:54 29.11.2019

Вивчення потреб у наданні соціальних послуг підліткам та молоді, які належать до груп ризику

Вивчення потреб у наданні соціальних послуг підліткам та молоді, які належать до груп ризику

28 листопада на базі Центру надання адміністративних послуг Мереф’янської громади відбулася міжвідомча нарада з вивчення потреб у наданні соціальних послуг підліткам та молоді, які належать до груп ризику.

10:43 29.11.2019

Реалізація проектів Бюджет участі 2018 продовжується

Реалізація проектів Бюджет участі 2018 продовжується

Аби втілити в життя мрію по створенню зони відпочинку для мешканців в смт Утківка, як місце проведення дозвілля та різнобічного розвитку, Людмила Червона, автор проекту “Тут ми як одна родина, дружні як сім’я єдина» - благоустрій скверу в смт Утківка”, взяла участь та стала переможцем в рамках Бюджету участі 2018.

09:14 29.11.2019

Асоціація ОТГ набула статусу всеукраїнської!

Асоціація ОТГ набула статусу всеукраїнської!

Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, як член Правління та голова секторальної платформи «Безпека в громадах» Асоціації об’єднаних територіальних громад (ОТГ), голова Харківського регіонального (обласного) відділення Асоціації ОТГ, керівник секції об'єднаних територіальних громад Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області відвідав загальні збори Асоціації об’єднаних територіальних громад.

10:13 27.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень