Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

УВАГА! ВСІМ!

УВАГА! ВСІМ!

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Харківської області на 2019 рік, 17 липня 2019 року о 14.25 годині буде проводитись комплексна технічна перевірка територіальної автоматизованої системи нейтралізованого оповіщення населення Харківської області з включенням електросирен.

13:07 15.07.2019

Щотижневий звіт

Щотижневий звіт

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 8.07.2019 р. по 12.07.2019 р., звітують такі відділи:

09:54 15.07.2019

Чергове засідання виконавчого комітету

Чергове засідання виконавчого комітету

12 липня, у залі засідань Мереф’янської міської ради, відбулося чергове засідання Виконавчого комітету, на якому було розглянуто чотири основних питання:

14:45 12.07.2019

УВАГА! УВАГА! Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

УВАГА! УВАГА! Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності. 1. Планована діяльність.

17:12 11.07.2019

Зустрічі клубу англійської мови  «MAKE IT EASY»  розпочато!

Зустрічі клубу англійської мови «MAKE IT EASY» розпочато!

Учора, у приміщенні Мереф’янської міської бібліотеки, відбулося відкриття клубу аматорського БЕЗКОШТОВНОГО вивчення англійської мови «MAKE IT EASY». Цей клуб є реалізацією одного з проектів Бюджету участі, який ще у минулому році виграла наймолодша учасниця Аня Харченко.

10:33 11.07.2019

Що таке інститут кар'єрного радника

Що таке інститут кар'єрного радника

        З 1 січня 2019 року набрав чинності новий Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу (далі  - Порядок). Це один з кроків модернізації служби зайнятості, що сприятиме продуктивному працевлаштуванню

14:27 10.07.2019

Тренінг з оформлення та реєстрації проектної заявки бюджету участі

Тренінг з оформлення та реєстрації проектної заявки бюджету участі

Сьогодні  у конференц-залі Мереф’янської міської ради  відбувся тренінг «Оформлення та реєстрація проектної заявки бюджету участі». Його провели  експерти програми DOBRE з напрямку «Бюджет участі»: Сергій Омелічкін та Михайло Ізюмський.

13:02 10.07.2019

До уваги! Міністерство культури України проводить опитування громадської думки

До уваги! Міністерство культури України проводить опитування громадської думки

Міністерство культури України проводить опитування громадської думки щодо бачення населенням сутності культури та культурного середовища свого місця проживання, розуміння населенням власних культурних прав, щодо вивчення побажань населення до змісту мінімального стандарту забезпечення громадян культурними послугами. Результати дослідження будуть використані під час розробки законопроектів про внесення змін до законів України "Про культуру", "Про місцеве самоврядування в Україні", та проекту постанови Кабінету Міністрів України "Щодо затвердження мінімальних стандартів забезпечення громаядян культурними послугами".

09:36 09.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень