Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

День Конституції в Мереф'янській громаді

День Конституції в Мереф'янській громаді

Урочисто та весело відзначила сьогодні Мереф’янська громада День Конституції. Під час святкового концерту піснями та танцями присутніх надихали творчі колективи громади («Baby boom», «Smile» та «Водограй»).

18:14 28.06.2019

Активність мешканців РК ОСН "Міст" вражає

Активність мешканців РК ОСН "Міст" вражає

Зібравшись разом, ініціативна група РК ОСН «Міст», власними силами створила на місці сірого, непримітного пагорба яскраву, сучасну та різнобарвну клумбу. Звісно, що позитивна реакція у вигляді посмішки кожного мешканця, котрий йшов до магазину, на зупинку або просто проходив повз, була передбачуваною.

15:28 27.06.2019

Як мереф'яни протягом року підвищували енергоефективність громади

Як мереф'яни протягом року підвищували енергоефективність громади

Проблема глобального потепління і щорічна тенденція зміни клімату в сторону погіршення екологічної ситуації, зумовила задуматись Європейське співтовариство над даною ситуацією. Так для впливу на цю проблему Європейським Союзом була започаткована провідна ініціатива «Угода мерів». Дана ініціатива охоплює місцеві та регіональні органи влади, які беруть на себе добровільні зобов’язання підвищувати енергоефективність та нарощувати використання відновлювальних джерел енергії на своїх територіях. Справді, органи місцевого самоврядування відіграють вирішальну роль у пом’якшенні наслідків зміни клімату, тим паче, якщо врахувати, що 80% споживання енергії та викидів CO2 пов’язані із діяльністю міст.

13:57 27.06.2019

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф'янське районне відділення  АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 04.07.2019 з 11-00 до 14-00 у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії  по ВЛ 6 кВт –ХВС (мікрорайон Шовкостанція, вул. Шовководів, вул. Мічуріна, вул. Жуковського, вул. Павла Шейки, вул. 5 Вересня, вул. Зоріна, вул. Свяченівська, пров. Яковлівський.

10:18 27.06.2019

Ботулізм

Ботулізм

Ботулізм - небезпечне захворювання з летальністю до 60% від числа хворих. Заразитися можна при вживанні їжі, яка містить мікроорганізми - збудники ботулізму. Це можуть бути консервовані овочі та гриби, ковбаса домашнього приготування. Найбільш небезпечна в цьому плані в’ялена або копчена риба річкового походження.

09:11 27.06.2019

Наставництво

Наставництво

Діти, що проживають в інтернатних установах, вже на початковому етапі свого розвитку,  відстають від однолітків, які виховуються вдома. Такі діти залишаються надзвичайно самотніми, бо сил персоналу  виховних закладів часто вистачає тільки для задоволення побутових і фізичних потреб підопічних. Тому випускники інтернатів зазнають великих труднощів через відсутність необхідних життєвих навичок та спотворення сімейних цінностей у своєму світогляді.

11:42 26.06.2019

Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ

Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ

З 18 по 20 червня у м. Одесі відбувся семінар – тренінг для 40 пілотних ОТГ «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ», у якому взяли участь і представники Мереф’янської міської ради – заступник Мереф’янського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Рудницька та представники Служби у справах дітей та сім’ї Олена Цивковська і Тетяна Бондаренко.

14:51 25.06.2019

Практичні питання юридичного супроводу роботи місцевих рад та запобіганню проявів корупції

Практичні питання юридичного супроводу роботи місцевих рад та запобіганню проявів корупції

Семінар-практикум «Практичні питання юридичного супроводу роботи місцевих рад та запобіганню проявів корупції» відкрив Президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, голова обласної ради Сергій Чернов. 

13:19 25.06.2019

Профілактики кишкових інфекцій

Профілактики кишкових інфекцій

Літо – найкраща пора року: сонячні, теплі дні, свіжі овочі та фрукти, канікули та відпустки, відпочинок на морі чи на природі. Однак саме в цю пору відбувається значне зростання захворюваності на кишкові інфекції

12:22 25.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень