Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги! Шановні мешканці громади!!!

До уваги! Шановні мешканці громади!!!

 З 25.05.2019 року передача інформації щодо загрози або виникнення надзвичайних ситуацій на території Харківської області здійснюється Філією публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Харківська регіональна дирекція UA Харків» на ефірній частоті 106,1 МГц (заміть частоти 67,13 МГц).

14:16 10.06.2019

Чарівний світ казки

Чарівний світ казки

Харківський державний академічний театр ляльок ім. В.А. Афанасьєва знову відчинив свої двері маленьким мешканцям Мереф’янської громади. На цей раз, діти які виховуються в сім’ях опікунів та діти, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах, під час вистави «Лускунчик», мали змогу зануритись у чарівний світ казки та дитячих мрій. Захід було проведено до Міжнародного Дня захисту дітей.

13:43 10.06.2019

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 3.06.2019 р. по 9.06.2019 р., звітують такі відділи:

09:02 10.06.2019

Учні Мереф'янської громади відвідали Харківський відділ поліції

Учні Мереф'янської громади відвідали Харківський відділ поліції

05 та 06 червня учні Мереф’янської школи № 1, Мереф’янського медичного ліцею та ліцею імені В.П. Мірошниченка з ознайомчим візитом відвідали Харківський відділ поліції. Вони дізналися, як проходить робочий день поліцейського, на власні очі побачили зброю, службові автомобілі та спецзасоби, якими користуються правоохоронці під час виконання службових завдань. Дітлахи залюбки приміряли бронежилет, шолом та фотографувалися в екіпіруванні поліцейського на згадку про цю чудову зустріч. Наприкінці, з дітьми було проведено профілактичну бесіду щодо обережного поводження під час літніх канікул, безпеки руху та особистої безпеки.

13:45 07.06.2019

Ще один чудовий день клубу «Між нами жінками»

Ще один чудовий день клубу «Між нами жінками»

Православні християни 6 червня відзначають одне з найважливіших свят у році – Вознесіння Господнє. Сенс свята Вознесіння Господнього впливає на наш світогляд і спосіб життя. Саме тому Мереф’янський центр надання соціальних послуг зібрав за чаєм членів відділення денного перебування. На засіданні клубу «Між нами жінками» присутні дізнавалися про історію, традиції, звичаї та маловідомі факти цього свята.

13:30 07.06.2019

Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ

Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ

Міністерством соціальної політики України спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку реалізується проект “Модернізація системи соціальної підтримки населення України”. В рамках реалізації проекту, з 1 березня цього року у Мереф'янській міській об'єднаній територіальній громаді розпочалося дослідне впровадження програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». Такі дії мають на меті підвищити якість надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям ОТГ. Суб'єктами дослідного впровадження програмного комплексу в Мереф'янській ОТГ є відділ соціального захисту населення та відділ надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради.

15:17 06.06.2019

Літо сталої енергії – 2019 у Мереф’янській ОТГ

Літо сталої енергії – 2019 у Мереф’янській ОТГ

Вже стало доброю і, водночас, слушною та необхідною традицією щорічно проводити в Україні Європейський Тиждень Сталої Енергії (ЄТСЕ). Цей комплекс масових заходів покликаний привертати увагу широкої громадськості до проблем ефективного використання енергоресурсів, необхідності йти у ногу з часом в контексті застосування новітніх технологій та відновних джерел енергії, дбайливого ставлення до довкілля і клімату та збереження природних багатств для наступних поколінь. Насамперед, до проведення Днів та Тижнів сталої енергії заохочуються міста-підписанти Угоди мерів, для яких інформаційні кампанії задля підвищення рівня обізнаності їхніх громад у царині енергоефективності є добровільним обов’язком та щоденною практикою.

13:50 06.06.2019

До уваги! Продаж скрапленого газу

До уваги! Продаж скрапленого газу

Управління паливно-енергетичного комплексу при Харківській обласній адміністрації, повідомляє, що на території Харківської області свою діяльність з продажу скрапленого газу в балонах для комунально-побутових потреб населення, здійснюють ТОВ «Харківрегіонгаз» та ТОВ «Компобутгаз». Газ було придбано на спеціалізованому аукціоні, ціна одного балону, встановлена підприємствами, 319,00 гр та 310,00 гр відповідно.

15:21 05.06.2019

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення  АТ «Харківобленерго»  повідомляє що 07.06.2019 з 8:00 до 9:00 на 30 хвилин, та з 16:00 до 17:00 на 30 хвилин, у зв’язку із ремонтними роботами, планується відключення електроенергії:  сел. Селекційне, с.Криниички, с.Лелюки, мікрорайон Оболони (від ЗОШ №3 до кінця Оболони), мікрорайон Заборянка.т.748-24-20

11:34 05.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень