Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Захворюваність на кір продовжується!

Захворюваність на кір продовжується!

Адміністрація центру первинної медичної допомоги №1 Харківського району повідомляє, що в Україні в цілому та в нашому регіоні значно зросла захворюваність на кір. Аналіз епідемічної ситуації підтверджує, що на сьогодні й досі існує високий ризик розповсюдження корової інфекції серед населення. Це пов’язано з тим, що вірус кору надзвичайно заразний. Захворювання на кір може мати тяжкий перебіг і призвести до серйозних ускладнень – пневмонії, вушної інфекції, запалення мозку (енцефаліту), а також до інвалідності та смерті. Специфічного лікування від кору немає. Проте захворюванню можна запобігти, якщо своєчасно зробити вакцинацію.

10:20 21.05.2019

Екопарк Фельдмана – територія гарного  настрою!

Екопарк Фельдмана – територія гарного  настрою!

Фельдман екопарк – найкраще місце для яскравого та активного відпочинку. Саме тому, Мереф’янський центр надання соціальних послуг,  організував екскурсію для членів відділення денного перебування в цей надзвичайний парк відпочинку.

16:39 20.05.2019

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф'янське районне відділення  АТ «Харківобленерго» повідомляє,що у зв’язку з плановими ремонтними роботами 21.05.2019 року з 09.00 до 17.00 буде відключено електропостачання центральної частини м. Мерефа, а саме: вул. Савченка, частина вул. Л. Українки (до лісництва), вул. Горького, Козацька, Генерала Терентьєва, Солдатенка, Маяковського, Шевченка, Набережна, та інші.  

16:10 20.05.2019

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 13.05.2019 р. по 19.05.2019 р., звітують такі відділи:

09:50 20.05.2019

Зустріч з представницями ромської громади

Зустріч з представницями ромської громади

16 травня 2019 у приміщенні Мереф’янської міської центральної бібліотеки відбувся «круглий стіл» для представниць ромської громади Мереф’янської міської ОТГ. У даному заході взяли участь: начальник районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) Яна Локойда, представники Служби у справах дітей та сім’ї Тетяна Бондаренко та Ольга Дядченко, а також державний реєстратор  Мереф’янської міської ради Наталя Мороз.

15:38 17.05.2019

Тижні цивільного захисту

Тижні цивільного захисту

Нещодавно, в закладах середньої загальної освіти Мереф’янської громади  було проведено тижні цивільного захисту, а в закладах дошкільної освіти – тижні безпеки життєдіяльності.

14:28 17.05.2019

Шановні мешканці Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади!

Шановні мешканці Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади!

Нагадуємо, що відповідно до ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах» тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 170 до 340 грн). Крім того, згідно ст. 245 Кримінального Кодексу України «Знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу» порушник може нести й кримінальну відповідальність.

10:47 17.05.2019

День вишиванки – символ, який єднає

День вишиванки – символ, який єднає

Сьогодні всі українці відзначають День вишиванки – символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають.

13:04 16.05.2019

Перша Школа проектного менеджменту у Мереф'янській громаді

Перша Школа проектного менеджменту у Мереф'янській громаді

У повсякденному житті, професійній та творчій діяльності ми всі займаємось плануванням, організаційними процесами та управляємо ресурсами. Постає питання – як налагодити та побудувати продуктивну роботу для успішного досягнення цілей та завершення завдань. Всі ці знання втілені у проектному менеджменті: управління командою, ресурсами, комунікаціями, ризиками та якістю. Тому, відділ Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності запускає власну Школу проектного менеджменту для мешканців Мереф’янської громади.

10:30 16.05.2019

Роботи з благоустрою озера продовжено…

Роботи з благоустрою озера продовжено…

Наприкінці минулого тижня представники районного комітету органу самоорганізації населення «Південь», на чолі із головою – Валентиною Довгою, продовжили впорядковувати територію навколо озера, яке розташовано в лісосмузі у м-ні ДРП. Вони виконували роботи із благоустрою прибережної зони та посіву газонної трави.

14:34 15.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень