Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Висадка туй

Висадка туй

Сьогодні, 26 квітня, почалися роботи з висадки туй біля спортивного майданчика вздовж вулиці Савченка та Лесі Українки (район Мереф’янської школи №1). Працівники відділу благоустрою Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради заздалегідь підготували лунки, у які висадили 22 туї виду Smaragd. Наразі роботи з упорядкування території тривають.

15:04 26.04.2019

Діти долучаються до толок

Діти долучаються до толок

Майже кожен мешканець нашої громади є учасником щорічних весняних прибирань. Не є виключенням і мешканці РК ОСН «Міст». Цьогоріч вражаючим явищем для нас, організаторів толоки, стала навіть не висока активність людей, а той момент, що подібні ініціативи йшли саме від дітей та підлітків.

13:11 26.04.2019

Нагородження спортсменів громади

Нагородження спортсменів громади

Вчора, 25 квітня, керівництво Мереф’янської міської ради та комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (далі – КДЮСШ) «Авангард» вітало спортсменів Мереф’янської громади.

11:51 26.04.2019

Щорічні прибирання ради ветеранів

Щорічні прибирання ради ветеранів

Щорічно рада ветеранів Мереф’янської громади проводить прибирання місць поховання загиблих воїнів II Світової війни, які знаходяться в районі 4 - ого кілометру. Як завжди, до діла підійшли з душею та відповідальністю. Таке шанобливе ставлення до пам’яті тих, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, слугує гарним прикладом для молодого покоління.

10:47 26.04.2019

33-річниця аварії на ЧАЄС

33-річниця аварії на ЧАЄС

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції та мешканці громади!

09:27 26.04.2019

Самовільний підпал рослинності та її залишків заборонено!

Самовільний підпал рослинності та її залишків заборонено!

З початком весни оживає природа: усе просинається та розквітає під променями теплого сонечка. І уся ця краса опиняється під великою загрозою через підпали трави та лісів. Вогонь безжально нищить усе живе.

16:05 25.04.2019

Олександр Захаров - Чемпіон Європи з козацького двобою!

Олександр Захаров - Чемпіон Європи з козацького двобою!

22-24 квітня, у місті Харків пройшов чемпіонат Європи з козацького двобою. Мереф'янську громаду на ньому представляв вихованець СК «Ахиллес» 12-річний Олександр Захаров (тренери Олександр Плетенко, Сергій Рудий, Максим Апанасюк). Юнак вкотре проявив силу духу, витривалість та жагу до перемоги - він став Чемпіоном Європи з козацького двобою у ваговій категорії 30 кг (розділи: борня 2 та борня 3).

13:49 25.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень