Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Православні перлини Харкова

Православні перлини Харкова

Православна християнська віра завжди була захистом і підтримкою для жителів нашої країни і нашого міста. Вона надихала й вселяла надію навіть у найважчі часи.

10:37 16.04.2019

Увага! Опитування мешканців Мереф’янської ОТГ

Увага! Опитування мешканців Мереф’янської ОТГ

До уваги мешканців Мереф’янської громади!  З 19 по 28 квітня представники Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради та члени Молодіжної ради Мереф’янської громади будуть проводити опитування мешканців Мереф’янської ОТГ з метою визначення громадської думки щодо якості послуги утримання доріг в межах нашої громади.

09:27 16.04.2019

Мереф’янська ліга сміху

Мереф’янська ліга сміху

12 квітня 2019 р. в кіноцентрі «Спутник» відбувся фестиваль гумору «Мереф’янська ліга сміху». В заході взяли участь учнівські колективи закладів загальної середньої освіти Мереф’янської громади.

15:00 15.04.2019

Фахівці ЦНАП вивчають мову жестів

Фахівці ЦНАП вивчають мову жестів

«Одним з основних завдань фахівців ЦНАП є створення комфортних умов для отримання тих чи інших адміністративних та соціальних послуг кожним мешканцем громади. Тому, в своїй діяльності, ми приділяємо велику увагу питанням соціальної підтримки людей з особливими потребами» – акцентує увагу начальник ЦНАП Оксана Буліпоп.

11:54 15.04.2019

До уваги!

До уваги!

Шановні мешканці громади! 17 квітня 2019 року Департаментом цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації буде проводитись планова технічна перевірка  засобів оповіщення населення Харківської області з включенням електросирен. «Уривчасте звучання електросирен означає – «УВАГА ВСІМ!». Почувши звучання електросирен, необхідно включити обласне телебачення (UA:Харків) або радіомовлення (дротове або ефірне на частоті 67,13 МГц) для прослуховування повідомлень, що передаються. В подальшому діяти відповідно до отриманої інформації.

10:46 15.04.2019

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 08.04.2019 р. по 14.04.2019 р., звітують такі відділи:

08:49 15.04.2019

Відкритий турнір Мереф’янської громади з міні-футболу розпочато!

Відкритий турнір Мереф’янської громади з міні-футболу розпочато!

Сьогодні, 13 квітня, відбулася урочиста церемонія відкриття «Відкритого турніру Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади з міні-футболу». Захід відбувся на спортивному майданчику по вул.Савченка, біля Мереф’янської школи №1. Розпочався він із запального флешмобу за участі Зразкового хореографічного колективу «Dance World» (кер. М. Слюсар).

12:16 13.04.2019

Виявляємо потреби молоді

Виявляємо потреби молоді

В рамках проекту «Підлітки поза увагою:поліпшення доступу до інтегрованих ВІЛ-сервісних послуг для вразливих підлітків в Україні» у співпраці з Міжнародним благодійним фондом «СНІД Фонд Схід-Захід (АFEW-Україна) та Міжнародним благодійним фондом «Альянс громадського здоров’я», за фінансової підтримки Фонду «Французька міжнародна експертиза ініціатива 5%», відбувся круглий стіл на тему «Доступ до послуг соціальної  профілактики, забезпечення сталості послуг на території міста Мерефа для підлітків та молоді з ризикованими практиками поведінки».

15:06 12.04.2019

Концерт у музичній школі

Концерт у музичній школі

Учора, 11 квітня, в приміщенні Мереф'янської музичної школи відбулися одразу дві події: звітний концерт викладачів по класу фортепіано Ольги Свинаренко та Уляни Семерульник та творча зустріч вихованців школи Дар'ї Броварник і Лілії Коваленко. На концерті прозвучали як класичні твори відомих композиторів, так і сучасні. Гостями зустрічі були запрошені учні 3х класів Мереф'янької ЗОШ №1 та Мереф'янського медичного ліцею.

10:13 12.04.2019

В районі посилюють роботу щодо протидії домашньому насильству

В районі посилюють роботу щодо протидії домашньому насильству

10 квітня профільні спеціалісти Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Тетяна Бондаренко та Ольга Антоненко взяли участь у семінарі на тему: «Особливості імплементації порядку взаємодії суб’єктів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству».

15:49 11.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень