Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги  суб’єктів господарювання!

До уваги  суб’єктів господарювання!

У разі виникнення питань по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та єдиного податку ви маєте можливість, безпосередньо у Центрі обслуговування платників податків Харківської державної податкової інспекції, отримати адміністративні послуги та усні консультації з вищезазначених питань.

17:03 21.03.2019

Зустріч з підприємцями громади

Зустріч з підприємцями громади

20 березня у приміщенні кіноцентру «Спутник» відбулась зустріч Мереф’янського міського голови Веніаміна Сітова, фахівців відділу благоустрою і відділу соціально-економічного розвитку та бюджету Виконавчого комітету з підприємцями громади.

16:40 21.03.2019

Самоменеджмент лідерів

Самоменеджмент лідерів

Минулого тижня фахівець Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Тетяна Бондаренко, взяла участь у тренінгу «Розширення прав та можливостей жінок-лідерів, самоменеджмент лідерок».

13:29 21.03.2019

«Місцеві ініціативи для розвитку громад»

«Місцеві ініціативи для розвитку громад»

20 березня в приміщенні Мереф’янської міської центральної бібліотеки, пройшла зустріч з керівником напрямку по роботі з ГО Денисом Олійником та тренером-експертом по роботі з ГО Юрієм Орлом.

10:18 21.03.2019

Попередження продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім

Попередження продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім

19 березня 2019 року представники Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради разом із інспектором ювенальної превенції Харківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області, відвідали торгівельні точки на території громади. Цей візит відбувся в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО»і мав метою попередження продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

09:26 21.03.2019

Збори ради ветеранів громади

Збори ради ветеранів громади

16 березня у приміщенні кіноцентру «Спутник» відбулися збори ветеранів усіх рівнів. А це – захисники вітчизни,воїни-інтернаціоналісти,учасники АТО, ветерани МВС, ветерани міських організацій, ветерани праці, діти війни та пенсіонери. На зустрічі також були присутні керівники ветеранських організацій області: голова обласної організації «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник, голова Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану- Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков, член спілки ветеранів АТО Харківської обласної організації Юрій Ангібалов. Модераторм зустрічі була заступник голови організації ветеранів України міста Мерефи Раїса Угненко.

14:10 20.03.2019

Робоча зустріч з експертами програми «DOBRE»

Робоча зустріч з експертами програми «DOBRE»

19 березня у Мереф’янській міській раді пройшла робоча зустріч з впровадження бюджетування за участі громадськості (Бюждет участі) на території Мереф’янської громади.

10:31 20.03.2019

Відкрита першість з бойового самбо

Відкрита першість з бойового самбо

17 березня вихованці спортивного клубу «Ахиллес» Комплексної дитячої-юнацької спортивної школи «Авангард» взяли участь у відкритій першості КЗ «ФРК «Мобіль» з бойового самбо.

09:32 20.03.2019

Участь у відкритому Чемпіонаті Харкова серед юнаків та дівчат

Участь у відкритому Чемпіонаті Харкова серед юнаків та дівчат

Цими вихідними 16 березня 2019 року, тренер Андрій Калашник, (Чемпіон Світу, Європи та неодноразовий Чемпіон України серед ветеранів з гирьового спорту), який 1,5 місяці тому відкрив секцію з гирьового спорту на базі Комплексної дитячої-юнацької спортивної школи "Авангаргд" м.Мерефа, разом зі своєю командою взяли участь у відкритому Чемпіонаті Харкова серед юнаків та дівчат.

08:56 20.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень