Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Навчальний тренінг «Ідентифікація, перенаправлення та надання допомоги дітям, які постраждали від торгівлі людьми»

Навчальний тренінг «Ідентифікація, перенаправлення та надання допомоги дітям, які постраждали від торгівлі людьми»

4 та 5 березня 2019 року, у м. Харків відбувся навчальний тренінг «Ідентифікація, перенаправлення та надання допомоги дітям, які постраждали від торгівлі людьми». Захід було організовано громадським об’єднанням «Твоє право», за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, спільно зі службою у справах дітей обласної державної адміністрації.

13:24 07.03.2019

Як захиститись від інфекційних захворювань, що передаються  водним шляхом

Як захиститись від інфекційних захворювань, що передаються водним шляхом

Із настанням весняної відлиги зростає небезпека підняття рівня ґрунтових вод, та як наслідок, ймовірність виникнення повеней і паводків. У зв’язку з можливим підтопленням приватних домоволодінь, вигрібних ям, надвірних туалетів та колодязів для недопущення погіршення епідемічної ситуації та запобігання виникнення спалахів інфекційних захворювань, що передається водним шляхом повідомляємо, що питна вода незадовільної якості може бути фактором передачі ряду інфекційних хвороб, зокрема гострих кишкових інфекцій (дизентерії, холери, вірусного гепатиту А та інш.), в зв’язку з чим необхідно:

09:29 07.03.2019

Чемпіонат з тхеквондо ВТФ

Чемпіонат з тхеквондо ВТФ

2 та 3 березня у Харкові пройшов відкритий чемпіонат Харківщини з тхеквондо. Організатором виступила ВП ГО «Федерація тхеквондо ВТФ України в Харківській області».

13:26 06.03.2019

Підписання меморандуму в рамках Програми «U-LEAD з Європою»

Підписання меморандуму в рамках Програми «U-LEAD з Європою»

5 березня 2019 року в Українському Домі (вулиця Хрещатик, 2, м. Київ) відбулося  підписання Меморандумів про співробітництво між громадами-учасницями першого Раунду Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» та Виконавцями (Niras Sweden AB), які будуть, відповідно до технічних завдань, займатися безпосередньо прямою роботою з громадами по створенню/модернізації Центрів надання адміністративних послуг (далі ЦНАП).

12:30 06.03.2019

«Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ»

«Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ»

5 березня Мереф'янський міський голова Веніамін Сітов взяв участь у конференції-тренінгу «Обладнання енергоменеджера на практиці», що проводиться в рамках проекту «Енергоефективність у громадах II» за дорученням Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

08:45 06.03.2019

Концерт до свята весни

Концерт до свята весни

Сьогодні, 5 березня у Мереф’янській дитячій музичній школі відбувся урочистий концерт, присвячений святу весни. На ньому лунали теплі сердечні слова привітань, звучали ніжні мелодії та ліричні пісні. Жінка порівнювалася з весною – така ж ніжна, непередбачувана та яскрава.

14:55 05.03.2019

Вихованці СК «Ахиллес» на змаганнях Харківської області з COMBAT JU-JUTSU

Вихованці СК «Ахиллес» на змаганнях Харківської області з COMBAT JU-JUTSU

2 березня пройшли відкриті змагання Харківської області з COMBAT JU-JUTSU. Організатором змагань виступила Харківська обласна філія ВГО Федерація Комбат Дзю-Дзюцу України (голова обласної філії Олександр Надєїн) за підтримки депутата Харківської обласної ради Олександра Ткаченко.

08:59 05.03.2019

Зустріч з фахівцями- консультантами DOBRE

Зустріч з фахівцями- консультантами DOBRE

1 березня 2019 року до Мереф'янської міської об’єднаної територіальної громади завітали фахівці - консультанти з юридичних питань програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») – Анастасія Сербіна та Ольга Лебединська.

16:17 04.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень