Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Перемога у вокальному конкурсі

Перемога у вокальному конкурсі

14,15 квітня у м. Харків, в актовій залі Будинку Міліції пройшов ХX відкритий фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Вінок Слобожанщини».

15:24 22.04.2019

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 15.04.2019 р. по 21.04.2019 р., звітують такі відділи:

08:41 22.04.2019

Уроки з мером у новому форматі продовжуються…

Уроки з мером у новому форматі продовжуються…

Сьогодні, 19 квітня, уроки з мером відбулися у Мереф'янському ліцеї імені Героя Радянського Союзу В.П. Мірошниченка. Склад організаторів і програма заходу з учора не змінилися – уроки у форматі «світове кафе» будуть проводитись у всіх школах та ліцеях громади.

16:12 19.04.2019

Літературно-музичний вечір

Літературно-музичний вечір

Сьогодні, 19 квітня, у Мереф’янській міській центральній бібліотеці відбувся літературно-музичний вечір «Я не люблю нещасних, я щаслива, моя свобода завжди при мені», присвячений творчості видатної української поетеси Ліни Костенко. На захід були запрошені читачі бібліотеки та члени клубу «Між нами жінками», який було створено спільно з Мереф’янським центром надання соціальних послуг.

15:22 19.04.2019

Енергоефектівність в громадах: нові виклики, нові можливості

Енергоефектівність в громадах: нові виклики, нові можливості

16 квітня 2019 р. в приміщенні Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова відбувся міжрегіональний практичного семінар на тему «Енергоефектівність в громадах: нові виклики, нові можливості».

15:18 19.04.2019

«Світ безпечної енергетики»

«Світ безпечної енергетики»

З метою організації профілактичної роботи з попередження дитячого електротравматизму АТ «Харківобленерго» в рамках загальноосвітнього проекту для дітей «Світ безпечної енергетики» пройшов конкурс інформаційної листівки «hand made» (ручної роботи) «Енергетика у сучасному світі».

15:06 19.04.2019

   До уваги суб’єктів господарювання !

   До уваги суб’єктів господарювання !

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради  повідомляє, що з метою забезпечення громадського порядку на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади, зниження рівня злочинності проти життя та здоров’я людей на грунті  зловживання алкоголем, зменшення кількості ДТП у стані сп’яніння, усунення причин та умов, що сприяють злочинам у стані алкогольного сп’яніння на побутовому грунті, 2 квітня 2019 року на засіданні XXX сесії Мереф’янської міської ради  VIII скликання прийнято рішення  «Про заборону продажу пива, алкогольних напоїв вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у межах Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади у період з 22.00 до 08.00»  відповідно до якого заборонено продаж пива (крім безалкогольного) алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у межах Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади у період з 22.00 години вечора  до 08.00 години ранку  щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

10:15 19.04.2019

7 відділів поліції Харківщини отримали автомобілі та спеціальне обладнання

7 відділів поліції Харківщини отримали автомобілі та спеціальне обладнання

Вчора, 18 квітня, 7 нових автомобілів PEUGEOT 301 із необхідним обладнанням та спеціальними сигналами для забезпечення публічного порядку отримали Харківський, Дергачівський, Ізюмський, Балаклійський, Чугуївський, Нововодолазький та Валківський відділи поліції.

08:32 19.04.2019

Уроки з мером: вирішення проблем громади очима молоді

Уроки з мером: вирішення проблем громади очима молоді

Наприкінці 2018 року завершився перший етап уроків з мером (далі – УМ), під час яких старшокласники Мереф'янської громади мали змогу ознайомитися з діяльністю міської ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу, тощо.

17:18 18.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень