Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Дитяче свято розпочалося...

Дитяче свято розпочалося...

На території Мереф’янської громади сьогодні розпочалося святкування Міжнародного дня захисту дітей. Захід відбувся біля Утківського селищного клубу. Діти могли поїсти солодкої вати, пострибати на батуті, покататися на надувній гірці… Крім того, для присутніх вихованці клубу підготували концертну програму.

15:52 30.05.2019

Обмін досвідом

Обмін досвідом

Сьогодні, 30 травня, з робочим навчальним візитом до Мереф’янської міської ради завітали представники Золочівської громади. Метою зустрічі був обмін досвідом у питаннях місцевого самоврядування. Під час ділового спілкування міський голова Веніамін Сітов, його заступники та начальники деяких відділів ділилися практичними аспектами своєї роботи. Обговорювалися питання: створення органів самоорганізації населення та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків; розроблення та затвердження стратегії розвитку громади.

15:14 30.05.2019

Міжнародний день захисту дітей: правові аспекти

Міжнародний день захисту дітей: правові аспекти

1 червня в усьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Необхідність соціального захисту прав дитини була визначена положеннями Женевської декларації прав дитини, ухваленої в 1924 р.

09:28 30.05.2019

Обережно, змії!

Обережно, змії!

Зустріти змій сьогодні можна не тільки у лісі. Вужі та гадюки можуть розводитися й неподалік місць, де живуть люди. Тому, якщо людина побачила змію біля свого будинку, її обов’язково потрібно виловити. Для цього, особливо якщо плазун отруйний, необхідно викликати рятувальників або серпентологів.

16:32 29.05.2019

Рухаємося вперед до краси

Рухаємося вперед до краси

Минулого тижня, в селищі Селекційному, робітники РК ОСН «Південь» висадили різноманітні квіти, відтворивши красиві клумби. Роботи були виконані вздовж алеї (при в'їзді) та в клумбі у вигляді бетонної чаші на автобусній зупинці. До речі, ця чаша давно не оброблялася та пустувала. Перед висадкою зазначені  ділянки були прополені нашими робітниками.

09:40 28.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень