Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Обласні змагання серед фізкультурних працівників

Обласні змагання серед фізкультурних працівників

27 червня 2019 року на базі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба було проведено обласні змаганння серед фізкультурних працівників в рамках ХХVIІІ обласної Спартакіади з масових видів спорту серед районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад.

13:40 03.07.2019

Нова послуга

Нова послуга

Шановні мешканці Мереф’янської громади!

15:35 02.07.2019

Бережімо спільне майно!

Бережімо спільне майно!

З метою чистого довкілля, на території Мереф’янської громади, свого часу було встановлено контейнери для збору твердих побутових відходів. Не дивлячись на зусилля ВКП «Служби замовника» зробити довкілля чистішим, деякі мешканці громади продовжують здійснювати акти вандалізму. Внаслідок таких діянь ми маємо : перевернуті та розбиті контейнери для сміття по вулицях, і навіть підпали,  які завершуються викликом бригади пожежних.

15:09 02.07.2019

Веніамін Сітов з навчальним візитом у Торонто

Веніамін Сітов з навчальним візитом у Торонто

За сприяння уряду Канади вчора, 1 липня, делегація у складі 24 очільників ОТГ, серед яких є і Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, прибули до Торонто. Подорож 17 з них відбувається за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

09:50 02.07.2019

Запрошуємо на свято Івана Купала

Запрошуємо на свято Івана Купала

Мереф’янська громада залишається вірна традиціям, тому 6 липня о 15:00 запрошує мешканців та гостей громади на берег р.Мжа (зі сторони вул. Лозівської), де буде організовано щорічний фестиваль під відкритим небом «Купальські дні на Сірковій землі».

14:50 01.07.2019

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 24.06.2019 р. по 30.06.2019 р., звітують такі відділи:

13:16 01.07.2019

Опитування мешканців громади стосовно фінансової спроможності Мереф’янської ОТГ

Опитування мешканців громади стосовно фінансової спроможності Мереф’янської ОТГ

Шановні мешканці Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади! В рамках виконання наукового проекту молодих вчених Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова №53-72/19 «Формування організаційно-економічного механізму управління бюджетуванням об’єднаних територіальних громад в умовах децентралізації», проводиться опитування серед мешканців Харківської області.

10:50 01.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень