Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Набув чинності новий порядок фінансування страхувальників

Набув чинності новий порядок фінансування страхувальників

01 жовтня набули чинності зміни у порядку фінансування Фондом соціального страхування України страхувальників (роботодавців) для надання ними застрахованим особам допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах, на поховання, а також деяких виплат потерпілим на виробництві. Зміни направлені та посилання соціального захисту працевлаштованих у частині пришвидшення термінів отримання ними матеріального забезпечення, а також оптимізацію та спрощення для роботодавців взаємодії з Фондом, мінімізацію перевірок і заміну санкцій на попередній контроль.

12:54 25.10.2018

Шановні мешканці Мереф’янської громади!

Шановні мешканці Мереф’янської громади!

Запрошуємо вас 2 листопада 2018 року о 17.00 в приміщення Мереф’янського міського будинку культури селища Селекційне на творчий вечір «Цвет настроения Счастье»

16:50 24.10.2018

В Мерефі на території приватного домоволодіння вибухнув снаряд

В Мерефі на території приватного домоволодіння вибухнув снаряд

Легковажне та необережне поводження з вибухонебезпечними предметами неодноразово призводило до загибелі або каліцтва як дітей, так і дорослих. Не винятком став і мешканець м.Мерефа, який загинув у наслідок вибуху осколкового снаряду – повідомляється на сайті Національної поліції Харківської області. Осколки пошкодили паркан та вікна будинку.

14:11 24.10.2018

До уваги!

До уваги!

Згідно отриманої інформації від комунального підприємства «Комуненерго» 24 жовтня 2018 року по вулиці Жуковського – будуть проводитись роботи з хлорування води.

13:29 24.10.2018

Інформаційні пам’ятки - ознайомся, будь обачний!

Інформаційні пам’ятки - ознайомся, будь обачний!

Шановні мешканці Мереф’янської громади! Надаємо вашій увазі інформаційні пам’ятки «Зупинимо тероризм разом» та «Психологічна допомога постраждалим від терористичних загроз та інших надзвичайних ситуацій». В них міститься корисні поради та рекомендації щодо дій у певних ситуаціях, а також контактні телефони установ, які можуть вам стати у нагоді.

14:57 22.10.2018

Планова імунізація диких та бродячих тварин проти сказу

Планова імунізація диких та бродячих тварин проти сказу

Шановні мешканці Мереф’янської територіальної громади Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що в третій декаді жовтня 2018 року по Харківській області розпочинається планова пероральна імунізація диких та бродячих м’ясоїдних тварин проти сказу.

13:36 22.10.2018

Тренінг «Залучення громадськості до прийняття управлінських рішень»

Тренінг «Залучення громадськості до прийняття управлінських рішень»

18-19 жовтня 2018 року в Мереф’янській ОТГ відбулися два тренінги на тему: «Залучення громадськості до прийняття управлінських рішень» для органів місцевого самоврядування та громадянського суспільства. Тренери – Катерина Кобець – начальник відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності та Валентина Волік – заступник директора Конотопського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги.

13:02 22.10.2018

Увага! Щотижневий звіт!

Увага! Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, ми будемо надавати звіт щодо проведеної роботи відповідними підрозділами за тиждень. Сьогодні, за період з 16.10.2018 р. по 21.10.2018 р., звітують шість відділів:

10:07 22.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень