Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на спектакль "Шельменко-денщик"!

Запрошуємо на спектакль "Шельменко-денщик"!

Навряд чи знайдеться людина, яка не посміхнеться, почувши назву "Шельменко-денщик". Ця класична комедія-водевіль протягом багатьох десятиліть не полишає сцени театрів. І цілком закономірно, адже тут присутні усі складові успіху: соковитість, яскравість характерів, хитромудра інтрига, що її плете бувалий в багатьох бувальцях Шельменко, прагнучи з`єднати закохану пару. А поруч наївно-комічні батьки - патріархальні поміщики Шпаки і, ясна річ, жених, що безнадійно залицяється.  Запрошуємо всіх бажаючих поринути в дотепне, але не без моралі, дійство. ВХІД ВІЛЬНИЙ!

09:50 21.11.2018

Робоча зустріч з головами ОСББ

Робоча зустріч з головами ОСББ

20 листопада в залі засідань Мереф’янської міської ради відбулась зустріч голів об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (далі – ОСББ) з Першим заступником Мереф’янського міського голови Вадимом Зибнєвим та провідним спеціалістом (з юридичних питань) В’ячеславом Поповим.

16:31 20.11.2018

Відкриття реалізованих проектів-переможців конкурсу «Разом в майбутнє»

Відкриття реалізованих проектів-переможців конкурсу «Разом в майбутнє»

Вчора, 19 листопада, до Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади завітала Людмила Петрівна Немикіна, заступник голови конкурсного комітету, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування, голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету.

11:37 20.11.2018

Мереф'яни відзначили День гідності та Свободи!

Мереф'яни відзначили День гідності та Свободи!

21 листопада в Україні відзначають День гідності та Свободи. Цю дату встановили з метою збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХI століття. А також в цей день вся Україна віддає належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

14:04 19.11.2018

2-х річний Ілля потребує допомоги

2-х річний Ілля потребує допомоги

Чупишев Ілля, якому у серпні виконалось 2 роки, важко хворіє на ДЦП. Крім того, йому призначена повторна операція по видаленню катаракти на обох очах. Операція буде проводитись в Київській міській клінічній офтальмологічній лікарні «Центр мікрохірургії ока».

12:39 19.11.2018

Мереф'янин став Інтернаціональним чемпіоном світу за версією MMA Pro Ukraine

Мереф'янин став Інтернаціональним чемпіоном світу за версією MMA Pro Ukraine

Мереф'янин Олександр Плетенко став Інтернаціональним чемпіоном світу за версією MMA Pro Ukraine!  Поєдинок за титул відбувся в рамках Кубку Заходу зі змішаних єдиноборств ММА «LEMBERG FIGHT CUP» у Львові.  Свого опонента Кенана Джафарлі Олександр здолав больовим прийомом у 1 раунді.  Вітаємо нашого спортсмена з перемогою!

10:41 19.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень