Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

«Дитинство проти насильства»

«Дитинство проти насильства»

Вчора, 30 листопада, у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», у кц «Спутник» відбувся вечір-застереження «Дитинство проти насильства». Захід було організовано Мереф'янською дитячою музичною школою та міською центральною бібліотекою, за підтримки Мереф'янської міської ради з метою формування у дітей та молоді нетерпимого ставлення до насильницьких моделей поведінки, небайдужого ставлення до постраждалих осіб від насилля та усвідомлення домашнього насильства як порушення прав людини.

11:12 01.12.2018

Запрошуємо представників торгівельних компаній на семінар

Запрошуємо представників торгівельних компаній на семінар

12 грудня у рамках впровадження проекту «Абетка експортера 2018» відбудеться безкоштовний семінар «Інтернаціоналізація бізнесу та торгівельні суперечки» для представників торгівельних компаній, що зацікавленні в розширенні ділового співробітництва.

15:26 29.11.2018

Команда Мереф’янської ОТГ впевнено рухається у напрямку відновлення роботи Молодіжної ради

Команда Мереф’янської ОТГ впевнено рухається у напрямку відновлення роботи Молодіжної ради

26-28 листопада команда Мереф’янської ОТГ у складі представників Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, Комунальних закладів «Мереф’янський медичний ліцей» та «Утківська ЗОШ І-ІІІ ст.», брала участь у навчанні на Базовому тренінгу Комплексної навчальної програми «Молодіжний працівник в ОТГ».

15:17 29.11.2018

На Харківщині зросли надходження податку на нерухомість

На Харківщині зросли надходження податку на нерухомість

В Головному управлінні фіскальної служби регіону проінформували щодо надходжень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за 10 місяців 2018 року. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 32,4%, або на 66,0 млн. грн. Юридичні особи сплатили до місцевих скарбниць 213,2 млн. грн., що на 40,9 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року, а фізичні особи сплатили в 1,8 рази більше ніж за відповідний період минулого року, що склало 56,7 млн. грн.

13:40 29.11.2018

У м. Харків пройшов семінар з суб’єктами державної реєстрації

У м. Харків пройшов семінар з суб’єктами державної реєстрації

28 листопада у м. Харків пройшов семінар з суб’єктами державної реєстрації. У зазначеному заході взяли участь: працівники Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Харківській області, представник Харківської філії ДП «Національні інформаційні системи», суб’єкти державної реєстрації. Мереф’янську міську ОТГ представляла начальник відділу державної реєстрації Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Ірина Трубіцина . Під час семінару були розглянуті наступні питання:  1. Обговорення Закону України від 03.07.2018 № № 2478-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення кредитування»;

11:20 29.11.2018

Жінки лідери: гендерний аспект

Жінки лідери: гендерний аспект

Днями, співробітниця Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Тетяна Бондаренко взяла участь у тренінгу «Студія жіночого лідерства», що відбувся у рамках проекту «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді».

10:04 29.11.2018

До уваги!

До уваги!

Шановні мешканці Мереф’янської громади!

09:52 29.11.2018

Національний форум

Національний форум

Днями у м. Київ відбувся Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології».

16:22 28.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень