Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Діти-пільговики побували у цирку-шапіто «Кураж»

Діти-пільговики побували у цирку-шапіто «Кураж»

31 серпня та 01 вересня 2019 року, діти-сироти та діти-пільговики з числа мешканців Мереф’янської громади, завдяки запрошенню дирекції цирку-шапіто «Кураж», отримали нагоду безкоштовно відвідати циркову виставу у м. Мерефа.

10:01 03.09.2019

Військовий осінній призов 2019 розпочато

Військовий осінній призов 2019 розпочато

Юнаки, які вступають у призовний вік, завжди з цікавістю стежать за новинами, що стосуються можливого реформування збройних сил України. Згідно з останніми указами Президента країни, призовна кампанія здійснюється в порядку і в строки, які є цілком звичними для України.

08:20 03.09.2019

Свято першого дзвоника - новий формат

Свято першого дзвоника - новий формат

З року в рік дивувати своїх вихованців дедалі складніше, тому фахівці Відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, вирішили радикально змінити спосіб відзначення Дня знань. Тож 1 вересня цього року, центральна площа нашої громади радо зустрічала здобувачів освіти учнів 1та 11 класів. Свято розпочалося з урочистої ходи першокласників та одинадцятикласників, яка здійснювалася у супроводі великих ляльок.

17:01 02.09.2019

Візит експерта з соціальних послуг

Візит експерта з соціальних послуг

29 серпня 2019 року, до Мереф’янської міської ради з моніторинговим візитом, завітав Дмитро Дерев’янко – експерт з розвитку соціальних послуг міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині». Метою його зустрічі з фахівцями Виконавчого комітету, було консультування та оцінка стану виконання міні-проєкту «Створення притулку для тимчасового перебування осіб, які постраждали від домашнього насильства».

15:11 02.09.2019

Щотижневий звіт

Щотижневий звіт

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 27.08.2019 р. по 30.08.2019 р., звітують такі відділи:

08:44 02.09.2019

Діти-пільговики отримали шкільне приладдя

Діти-пільговики отримали шкільне приладдя

Вже традиційно, перед початком нового навчального року, Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради надає допомогу дітям окремих пільгових категорій з числа школярів громади.

13:54 30.08.2019

Новий робочий рік Денного центру «Ти дорогий Мені» розпочато

Новий робочий рік Денного центру «Ти дорогий Мені» розпочато

Починаючи з жовтня 2018 року, на території Мереф’янської громади працює Денний центр «Ти дорогий Мені». Його діяльність розрахована на якісну допомогу дітям із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах через алкоголізм або наркоманію членів сім'ї, економічну нестабільність, безробіття, моральні дефекти в сімейній психології і спотворене розуміння життєвих цілей і засобів їх досягнення.

10:52 30.08.2019

Освітяни створюють школу майбутнього

Освітяни створюють школу майбутнього

«Навчатися модно», «Спортивним бути в тренді», «Розумним бути круто»… – саме на цьому акцентували увагу сьогодні на форумі: «Освіта Мереф’янської громади: досвід, перспективи, визнання».

17:12 29.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень