Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Урочистості до Дня Соборності

Урочистості до Дня Соборності

Зимного морозного ранку 22 січня 2019 року, площа Перемоги міста Мерефи замайоріла жовто-блактиними прапорами та наповнилася чудовими звуками украінських пісень. Вокальний ансамбль «Водограй» (кер.А. Рождественська) співав чудові  пісні та милував око розкішними народними костюмами . Так  мешканці громади відзначили епохальну подію  в історії держави - День Соборності України. Рівно 100 років тому, на площі перед Софією Києвською відбулася надзвичайна подія – проголошення Акту Злуки Української Народної республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

16:59 22.01.2019

Військова служба за контрактом  до Збройних Сил України

Військова служба за контрактом  до Збройних Сил України

ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ  ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Запрошує  на військову службу за контрактом  до Збройних Сил України та безкоштовно надаємо інформаційну та консультаційну підтримку кандидатів. Допомагаємо з проходженням медичної комісії, збором та заповненням необхідних документів.  

16:09 21.01.2019

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 14.01.2019 р. по 20.01.2019 р., звітують шість відділів:

08:45 21.01.2019

«А той третій празник – Святе Водохреща»

«А той третій празник – Святе Водохреща»

Так співається у відомій колядці, яка сповіщає, що Хрещення Господнє – третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу. Православні відзначають його 19 січня і вважають, що саме це свято засвідчує таїнство Святої Трійці. Це свято єднання і народження нових сподівань, адже очищаючись освяченою водою, ми немов заново народжуємося, позбавляючись негараздів.

13:49 19.01.2019

Дорогі мешканці Мереф’янської громади! Прийміть найщиріші вітання з Хрещенням Господнім!

Дорогі мешканці Мереф’янської громади! Прийміть найщиріші вітання з Хрещенням Господнім!

Це не просто християнська традиція, а велике Боже таїнство, і Божа благодать, яка наповнює змістом життя людей, благословляє на добрі, гарні вчинки, допомагає відкрити своє серце для любові. З моменту освячення річок, криниць хрестом і молитвою вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха та наповнює життєдайною енергією. Нехай Йорданівська вода освятить Ваші родини й домівки, зміцнить віру, надію й любов.

15:04 18.01.2019

Обережно крижані бурульки!

Обережно крижані бурульки!

Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах масово утворюються крижані бурульки. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. На дахах можна побачити величезні бурульки, які можуть травмувати людину і місця падіння яких нічим не огороджені.

16:12 17.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень