Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Нові правила отримання житлової субсидії на 2019 рік

Нові правила отримання житлової субсидії на 2019 рік

Головне нововведення цього року – на кожного одержувача субсидій буде відкритий рахунок в АТ «Ощадбанк», куди власне і будуть зараховуватись кошти призначеної субсидії. АТ «Ощадбанк» вестиме у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік одержувачів житлової субсидії та коштів, які надходять на рахунок для виплати житлових субсидій, в розрізі кожного одержувача житлової субсидії. Також АТ «Ощадбанк» здійснюватиме переказ коштів на рахунки управителів багатоквартирного будинку, об’єднань та виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між АТ «Ощадбанк» (його установами) та управителями, об’єднаннями, виконавцями комунальних послуг.

08:59 16.01.2019

Навчаємось енергозбереженню

Навчаємось енергозбереженню

15 січня 2019 р. у залі засідань Мереф’янської міської ради відбувся семінар для голів РК ОСН, ОСББ та профільних відділів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради на тему «Реалізація енергоефективних проектів у багатоквартирному будинку». Захід було організовано спеціалістом відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Оленою Броварник, в рамках проекту IFC «Енергоефективність у житловому секторі України».

15:59 15.01.2019

Будьте обережні у період зимової ожеледиці!

Будьте обережні у період зимової ожеледиці!

Нестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі та значне нагромадження снігового покриву можуть привести до нещасних випадків. Як показує досвід, жодна відлига не минає без жертв необережної поведінки на льоду. Найчастіше ризикують потрапити у крижані обійми рибалки. В полоні азарту, вони часто нехтують правилами безпеки та йдуть на невиправданий ризик, ступаючи на тонкий лід. Також потепління може провокувати зсуви снігу з дахів, будьте уважні! 

11:05 15.01.2019

Новорічні свята в дитячій музичній школі

Новорічні свята в дитячій музичній школі

Новорічні свята – найулюбленіші у дітлахів. Яскраво вбрані оселі, культурні заклади, вітрини магазинів та осередки відпочинку. Місто танцює, співає, перетворюється в одне яскраве театралізоване дійство, яке голосно вигукує про свято. КЗ «Мереф'янська дитяча музична школа» не залишилась осторонь Новорічних святкувань. З 18 грудня 2018 року по 9 січня 2019 року в музичній школі пройшли відкриті звітні концерти всіх відділів, яскраві покази казок театрального класу, театралізовані концерти за участі зірочок музичних відділів та Новорічні ранки. Крім того діти відвідали театр «P.S.» та виставкову галерею «Бузок».

08:54 15.01.2019

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 08.01.2019 р. по 13.01.2019 р., звітують п’ять відділів:

09:25 14.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень